Pat rabatabil dublu cu Canapea D 340

Disponibil la comanda Cod: D 340
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Colectia noastra de paturi rabatabile include numeroase modele, perfect adaptate familiei moderne: poti opta pentru un pat rabatatabil dublu sau simplu, pentru o persoana, dar si pentru varianta pe verticala sau orizontala. Fiecare model este adaptat in functie de preferintele tale sau de dimensiunile camerei in care instalam mobilierul.

Poti opta, de asemenea, ca patul tau sa fie realizat pentru a se asorta cu cu mobilierul deja existent sau impreuna cu mobilierul pe care il executam chiar noi.

Fiecare client este diferit, iar oferta noastra se poate adapta cerintele acestuia. Te invitam sa le descoperi pe toate si sa alegi varianta preferata, pe care o vom realiza, pe comanda, in functie de specificatiile tale.

Modelul prezentat este un pat insotit de o canapea generoasa ca dimensiuni, dar si de un ansamblu de mobilier compus din doua dulapuri laterale, foarte spatioase. Dulapurile includ rafturi numeroase, dar si un spatiu destinat umeraselor pentru haine si cateva sertare. Totul a fost adaptat in functie de nevoile familiei care va beneficia de acest mobilier.

Patul rabatabil este prevazut cu un mecanism sigur, fiabil si foarte practic – in doar cateva secunde, fara a face zgomot, patul este deschis si gata de a fi folosit.

Descriere Pat Rabatabil cu Canapea D 340 :

Mobilier executat din pal melaminat de 18 si 36 mm  grosime cu canturi abs de 0,4 si 2 mm, culoarea bej crem.

Lungime totala mobilier:  L x l x H – 3650 mm.

Dimensiune saltea pat rabatabil: 200 x 160 cm.

Dimensiuni exterioare corp pat rabatabil: L x l x H – 1782 x 500 x 2350 mm.

Dimensiuni corp stanga / dreapta pat:  L x l x H – 930 x 500 x 2550 mm.

Dimensiuni coltar: L x l x H – 2720 x 650 x 1200 mm.

Pretul nu include salteaua.

Mecanismul rabatabil de pat este format dintr-o somiera metalica special conceputa, prevazuta cu lamele din fag stratificat ce suporta un suport perfect pentru salteaua dumneavoastra. Intreg mecanismul este actionat de 2 pistoane profesionale de provenineta spaniola.

Acest mecanism de pat rabatabil este usor de actionat, fiabil si foarte practic.

Montajul s-a efectuat in orasul Targu Mures.

Executam numeroase modele de mobilier, cu pat rabatabil dublu sau simplu. Mobila executata de noi este 100% personalizabila, in functie de preferintele dvs. Contactati-ne, va vom ajuta in alegerea modelului potrivit incaperii in care va fi instalat! Livram si montam mobilier pe comanda in intreaga tara.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *