Mobilier Sofisticat
Loader

Nu aveti niciun produs in cos.

Exploreaza

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise precum si Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului www.mobilacomandabacau.ro.
Livrarea se face prin firma de curierat Nemo Express, iar cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre SOFISTICAT MOB SRL.
In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada garantiei, Cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003, sau va solicita noi elemente ce pot fi schimbate direct de catre Cumparator.
In cazul returnarii produsului, costurile de transport sunt suportate de catre client. Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru pregatirea acestuia pentru transport.
Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 de zile, din ziua primirii reclamatiei.
Reclamatia trebuie trimisa in scris.la contact@mobilacomandabacau.ro
Garantia intra in vigoare de la data primirii produsului.
SOFISTICAT MOB SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport acestea fiind suportate de client.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Completează email-ul pentru a sta la curent cu noile produse adăugate:

Whatsapp

Contacteaza-ne prin
WhatsApp