Mobilier Sofisticat
Loader

Nu aveti niciun produs in cos.

Exploreaza

Despre noi

De mai bine de 10 ani, echipa Sofisticat Mob vă oferă servicii complete în executarea mobilierului – atât pe comandă, cât și de serie.

Suntem specialiștii mobilierului la comandă, realizând pentru clienții noștri numeroase proiecte, indiferent că vorbim despre mobilierul de bucătărie, cel de living sau de dormitor. De la proiectarea mobilierului și până la executarea și montarea lui, echipa noastră experimentată va realiza totul cu cea mai mare pricepere, utilizând materiale de calitate. Ne dorim să putem satisface mereu și cei mai pretențioși dintre clienți, iar acest lucru se vede în calitatea mobilierului pe care îl livrăm.

În ultimii ani ne-am specializat și pe soluțiile inteligente de mobilier: cele care îți salvează spațiu, dar și timp, integrându-se excelent într-o locuință modernă, chiar și nu foarte generoasă ca spațiu.

În funcție de spațiul disponibil și de necesități, îți putem propune soluții de mobilier ingenioase: paturi rabatabile integrate în mobilierul realizat pe comanda sau livrate individual, măsuțe de cafea ce se pot transforma în veritabile mese de living în doar câteva secunde, soluții de mobilier integrate pentru a economisi spațiul în bucătărie, dormitor și în celelalte camere.

În ceea ce privește prețurile produselor noastre, acestea reflectă în permanență dorința noastră de a oferi clienților cel mai corect raport dintre preț și calitate. Experiența pe piață ne permite să lucrăm cu acei furnizori care s-au dovedit serioși și au livrat la timp, materiale mereu de calitate – ne dorim în primul rând clienți mulțumiți de ceea ce primesc, care revin de-a lungul timpului și pentru alte proiecte și ne recomandă cu încredere cunoscuților.

Comenzile constante au condus la o relație bună cu furnizorii noștri și la o mai mare capacitate de negociere – este motivul principal pentru care putem să oferim mereu mobilier de cea mai bună calitate la prețuri competitive.

Prețurile produselor de serie sunt afișate pe fiecare pagină a produsului, în timp ce mobilierul pe comandă necesită completarea unui formular, pentru a primi, în cel mai scurt timp posibil, o estimare de preț în funcție de propria situație.

Explorează colecțiile noastre de mobilier și contactează-ne în legătură cu orice informație îți este necesară. Echipa noastră este prietenoasă și îți va răspunde cu plăcere, în cel mai scurt timp posibil.

 

 

Completează email-ul pentru a sta la curent cu noile produse adăugate:

Whatsapp

Contacteaza-ne prin
WhatsApp