Bucatarie Alba Eleganta

Disponibil la comanda Cod: EVO 312
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Spatiile mici cer solutii ingenioase de mobilier, iar echipa noastra gaseste mereu varianta potrivita pentru fiecare! Iti prezentam un model de mobila de bucatarie alba eleganta, realizata pe comanda de echipa noastra.

Poti observa in imagini ca spatiul pe care l-am avut la dispozitie este ingust, dar solutiile ingenioase fac ca acesta sa fie utilizat la maxim! Mobilierul prezentat foloseste la maxim cele doua laturi pentru care a fost proiectat, dar si spatiul pe verticala.

Avem corpurile de jos, ce includ cateva sertare si dulapuri perfecte pentru organizarea veselei. Zona de colt este si ea bine utilizata, cu un dulap in care incap diverse consumabile (sau ustensile de bucatarie). Dulapurile superioare ofera spatiu generos de depozitare, iar fiecare centimetru este utilizat la maxim.

Mobilierul este completat de o masca pentru centrala termica si de o masa cu blat din sticla securizata, cu model floral.

Corpurile din pal melaminat alb, canturi abs, fronturile din mdf vopsit mat,  blat termorezistent 38 mm grosime Alb, balamale Clip Blum cu diblu  ( foarte rezistente) si amortizare, glisiere Antaro Blum cu amortizare, cos Jolly  cu amortizare, scurgator vase inox 100 %, Hafele Germania, garantie 20 de ani, sisteme Aventos HF pentru  corpul scurgatorului de vase.

Latura scurta ( cu cuptorul) – 1670 mm

Latura lunga ( chiuveta) – 1870 mm

Lungime totala bucatarie 3540 mm.

Dimensiuni masa din lemn cu blat din sticla securizata si printata: L x l x H  – 1000 x 650 x 780 mm.

Montaj in Bacau

Fie ca iti doresti o mobila pe comanda pentru o bucararie alba, eleganta si practica, asa cum este modelul prezentat, sau pentru o camera de zi sau dormitor, echipa noastra ingenioasa si practica are solutii potrivite! Contacteaza-ne si te vom ajuta sa gasesti cele mai potrivite variante pentru casa ta.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *