Chiuveta dubla de baie din corian

Disponibil la comanda Cod: MC 026
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

O chiuveta dubla de baie din corian, unul dintre cele mai apreciate materiale compozite ale momentului, iti va oferi eleganta, rafinament si o calitate ireprosabila.

Te invitam sa descoperi unul dintre modelele de top realizate de echipa noastra, pentru o familie din Bacau. Este vorba despre un ansamblu de mobilier de baie de aproximativ 2 metri si jumatate, ce integreaza la ambele extremitati cate o chiuveta din corian, cu blat din acelasi material.

Corianul este un material compozit foarte apreciat, realizat special pentru a combina caracteristicile rezistente ale pietrei și flexibilitatea lemnului. Corianul  este usor de intretinut, neporos, avand o suprafata non toxica, ce nu permite aparitia bacteriilor sau a mucegaiului.

Toate aceste proprietati il fac ideal pentru realizarea mobilierului de baie.

O alta caracteristica a acestui material deosebit este modul impecabil in care se combina cu alte materiale, precum si faptul ca nu necesita imbinari (de unde si eleganta mobilierului realizat cu ajutorul acestuia).

In modelul prezentat, corianul este combinat cu un MDF lucios alb si puteti observa si in imagini cat de elegant este intergul ansamblu. Acesta include, in afara chiuvetelor, mai multe sertare – excelente ca spatii de depozitare in baie.

Caracteristici

Mobilier baie cu masca chiuveta suspendata pe perete, din mdf vopsit lucios alb ,  cu 2 chiuvete, glisiere antaro Blum ( fara maner) blat din corian alb cu chiuveta turnata.

Dimensiuni corp chiuveta: L x l x H – 2550 x 570 x 650 mm.

Montaj in judetul Bacau.

Comanda si tu un model asemanator de chiuveta cu blat din corian si masca din MDF si ne vom ocupa cu placere si de proiectul tau. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului de mai sus.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *