Pat Rabatabil din pal alb

Disponibil la comanda Cod: D 418
0.00 (1 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Din colectia noastra de paturi rabatabile pe comanda iti prezentam un pat rabatabil din pal alb. Modelul este simplu si elegant, potrivit atat pentru un living, cat si pentru un dormitor mai micut.

Solutia patului rabatabil este una la indemana pentru a avea mai mult spatiu in camera. Un pat rabatabil se va potrivi atat in sufragerie, cat si in dormitor. Multe persoane aleg aceasta solutie chiar si pentru un hol de dimensiuni generoase. E o varianta excelenta pentru musafiri, de exemplu.

Modelul prezentat este un pal rabatabil realizat din pal alb creta, montat de echipa noastra in Adjud. Un model simplu si elegant, patul s-a integrat foarte bine in spatiul in care este amplasat.

Puteti vedea cum acesta ocupa dimensiunile unui dulap atunci cand este inchis, spatiul ramanand liber si aerisit peste zi. Materialele din care este executat patul sunt de cea mai buna calitate, cu un sistem de rabatare silentios si fiabil.

Caracteristici

Mobilier executat din pal melaminat de 18 si 36 mm  grosime cu canturi abs de 0,4 si 2 mm, culoarea alb creta.

Dimensiune saltea pat rabatabil: 200 x 160 cm.

Dimensiuni exterioare corp pat: 1782 x 500 x 2200 mm.

Montaj in Adjud.

Realizam, pe comanda, cele mai diverse modele de paturi rabatabile. Le putem insoti de mobilierul de dormitor sau de living realizat in functie de preferintele clientilor nostri. Te invitam sa descoperi intreaga noastra colectie de mobilier cu pat rabatabil, pentru a alege cea mai potrivita varianta pentru tine si familia ta! Contacteaza-ne pentru un plus de detalii – livram mobilier cu pat rabatabil in intreaga tara.

Review-uri

Buna ziua, As dori un preț pentru următorul articol Pat Rabatabil din pal alb D418 Mulțumesc

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *