Mobila bucatarie fronturi MDF vopsit

Disponibil la comanda Cod: EVO 360
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Iti prezentam unul dintre ansamblurile premium realizate de echipa noastra, o mobila bucatarie fronturi MDF vopsit realizata pe comanda. Cu un aspect elegant si un design sofisticat, aceasta bucatarie este gandita pentru a fi in acelasi timp functionala si bine organizata. Materialele si accesoriile utilizate pentru mobilierul de bucatarie sunt de calitate premium, iar finisajele sunt realizate cu cea mai mare atentie.

Modelul a fost conceput pentru a denota rafinament, fiind in acelasi timp foarte practic. Familia beneficiaza de spatii de depozitare numeroase – de la sertare la dulapuri si corpuri tip Jolly, dar si de o bucatarie eleganta, in care va pregati si lua masa cu placere. Accesoriile si feroneria utilizate sunt de ultima generatie, alese special pentru functionalitatea si rezistenta acestora. Corpul tip soldat, de dimensiuni mari, completeaza spatiile numeroase de depozitare oferite de acest mobilier. In plus, acesta are pe lateral o zona deschisa cu cateva rafturi, unde pot fi amplasate cateva obiecte de decor. Ne dorim mereu ca bucataria sa fie practica si bine organizata, dar sa aiba si un aspect elegant.

Combinatia de culori contribuie si aceasta ambientul functional si rafinat creat de aceasta bucatarie deosebita. Mobilierul este alb si contrasteaza cu culoarea blatului, mai inchisa.

Caracteristici

Corpurile din pal melaminat alb, canturi abs, fronturile si tot ce este la vedere din mdf vopsit mat, blat termorezistent 38 mm grosime, balamale Clip Blum cu diblu (foarte rezistente) si amortizare, glisiere Antaro Blum, picioare din abs Axilo Hafele Germania (1 picior sustine pana la 150 kg), cos jolly prevazut cu amortizare cu amortizare.

Lungime latura lunga 3250 mm

Lungime latura scurta 2550 mm

Lungime totala bucatarie: 5800 mm.

Montaj in Bacau.

Realizam, pe comanda, modele asemanatoare, cu configuratii personalizate in functie de preferinte si de dimensiunile bucatariei.

Preturile noastre sunt avantajoase, iar materialele utilizate sunt mereu de cea mai buna calitate.

Cu un design perfect integrat in spatiul existent si finisaje deosebite, realizate cu cea mai mare atentie la detalii, aceasta mobila bucatarie fronturi MDF vopsit este perfecta pentru familia moderna. Daca iti doresti un model asemanator, nu ezita sa completezi formularul de comanda de mai sus. Vom reveni cu un plus de detalii si te vom anunta rapid daca putem prelua proiectul tau. Vei afla si care este pretul pentru varianta personalizata in functie de nevoile tale si un deadline aproximativ de livrare.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *