Mobila Bucatarie Mdf Peferct Sense Lucios

Disponibil la comanda Cod: EVO 361
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Bucatarie cu fronturi din mdf lacuit lucios perfect sense, cantuit cu cant 3d si adeziv poliuretanic. Calitatile adezivului poliuretanic: nu-si modifica proprietatile nici la caldura, nici la frig, aburi sau umezeala, practic sigileaza complet spatiul dintre mdf si cant.

Feronerie folosita: Balamale Clip Top Blum cu diblu si amortizare,  glisiere Antaro Blum cu amortizare, scurgator vase in sertar inox 100 %, Hafele Germania, garantie 20 de ani, picioare reglabile Axilo Hafele Germania, sisteme aventos HF Blum si HK Blum pentru corpurile suspendate,  cos jolly cu amortizare pe glisiera tandem blum.

Usile scurgatorului de vase sunt actionate de sistemul electric Servo Drive Blum.

Lungime latura lunga : 3270 mm

Lungime latura scurta 2360 mm

Lungime totala bucatarie  5630 mm.

Montaj in judetul Bacau.

Alege o mobila bucatarie MDF Perfect sense lucios, asa cum este aceasta mobila realizata de echipa noastra. Te vei bucura de un produs de inalta calitate, gandit pentru o organizare perfecta in bucataria ta.

Mobilierul de bucatarie potrivit, pe comanda

Cu un design sofisticat, aceasta bucatarie a fost conceputa pentru a fi in acelasi timp practica si bine organizata. Materialele si accesoriile folosite pentru realizarea acestei mobile de bucatarie sunt de calitate premium. In acelasi timp, finisajele sunt realizate cu cea mai mare atentie, de o calitate ireprosabila. Mobilierul cu finisaje perfect sense are proprietati speciale ce reduc necesitatea curatarii. Acest tip de mobilier este cantuit cu cant 3D si adeziv poliuretanic, singurul tip de adeziv care nu-si modifica proprietatile, indiferent daca este umezeala, caldura sau frig. Acest tip de adeziv devine sigilant (nu se va desprinde niciodata cantul de pe piesa), fiind foarte folosit si la bai, unde exista umezeala multa.

Bucataria a fost realizata pentru a utiliza la maxim un spatiu relativ ingust. Corpurile au fost special concepute pentru o mai buna organizare a acestui spatiu. Avem corpuri inalte si corpuri joase, de dimensiuni diverse, realizate pentru a se incadra perfect in spatiul disponibil. Mobilierul incadreaza atat fereastra, cat si frigiderul de dimensiuni mari, cuptorul sau chiuveta.

Combinatia de sertare a fost si aceasta gandita pentru o mai buna organizare a veselei si ustensilelor de bucatarie. Avem sertare de dimenisiuni mari, dar si sertare mai mici, asa cum este cosul Jolly cu amortizare.

Modelul denota rafinament si eleganta, fiind in acelasi timp foarte practic. Combinatia de culori contribuie si aceasta ambientul functional si rafinat creat de aceasta bucatarie deosebita. Mobilierul este alb si contrasteaza cu culoarea blatului, inchisa. Alege si tu o Mobila Bucatarie MDF perfect sense lucios, asa cum are modelul prezentat. Are un design elegant, bine integrat in spatiul existent si finisaje deosebite, realizate cu cea mai mare atentie la detalii.

Aceasta mobila bucatarie fronturi perfect sense este perfecta pentru familia moderna. Daca iti doresti un model asemanator, nu ezita sa completezi formularul de comanda de mai sus. Vom reveni in cel mai scurt timp cu un plus de informatii, pentru a putea incepe rapid un eventual nou proiect.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *