Ansamblu cu pat rabatabil cu canapea in Bacau

Disponibil la comanda Cod: D 466
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Pentru un plus de spatiu, dar si de confort in camera ta, acest ansamblu cu pat rabatabil si canapea, realizat pe comanda, va fi o solutie excelenta pentru tine!

Mobilierul pe care il prezentam este alcatuit dintr-un pat rabatabil vertical, completat de o canapea eleganta, de dimensiuni generoase.

Patul rabatabil cu canapea este insotit de doua spatii de depozitare laterale. Corpurile laterale sunt doua dulapuri cu o usa avand rafturi, sertare si spatiu de umerase, foarte incapatoare si practice. Utilizarea patului rabatabil, impreuna cu celelalte piese de mobilier ce il insotesc, optimizeaza spatiul disponibil in dormitor. Familia se bucura de tot confortul unui pat matrimonial, care ocupa insa foarte putin loc atunci cand este inchis. In plus, avem cele doua spatii de depozitare laterale, foarte utile in orice locuinta.

In cazul acestui set de mobilier s-a optat pentru o combinatie eleganta de culori. Avem o culoare deschisa, alb creta, si o nuanta contrastanta, dark violet. Combinatia de culori contribuie la atmosfera eleganta si vesela a dormitorului in care a fost instalat mobilierul. In plus, culoarea deschisa confera senzatia de spatiu si camera luminoasa, organizata. Canapeaua este si ea in nuanta de dark violet a sertarelor.

Totul a fost gandit pentru a oferi familiei un plus de spatiu, dar si de confort. Patul rabatabil dublu este unul special, fiind compus dintr-o somiera metalica de cea mai buna calitate, prevazuta cu lamele din fag stratificat. Somiera va constitui suportul perfect pentru salteaua dumneavoastra. Mecanismul este actionat de 2 pistoane profesionale de provenineta spaniola. Este un mecanism de pat modern, usor de actionat, fiabil si practic.

Caracteristici

Ansamblu mobilier cu pat rabatabil , din pal alb creta si dark violet, feronerie standard, fara amortizare, prevazut cu canapea, la interior placa tapitata unde asezam perna, dimensiune saltea 2000 x 1600 mm.

Dimensiuni exetrioare pat 1782 x 500 x 2350 mm.

Dimensiuni corp stanga pat 540 x 500 x 2350 mm.

Dimensiuni corp dreapta pat 840 x 500 x 2350 mm.

Lungime totala mobilier 3160 x 500 x 2350 mm.

Montaj in Bacau.

Daca iti doresti un ansamblu cu pat rabatabil pe comanda asemanator modelului prezentat, il putem executa si personaliza in functie de preferintele tale! Poti opta pentru varianta cu sau fara canapea, sau pentru patul rabatabil simplu sau insotit de mobilierul adaptat si executat la comanda. Livram si montam mobilier cu pat rabatabil in intreaga tara.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *