Set de mobila cu pat rabatabil si canapea in Iasi

Disponibil la comanda Cod: D 656
0.00 (0 review-uri)
Livrare si garantie
  • Garantie36 luni
  • Fabricat inRomania
  • LivrareLivrare in tara 2,5 lei / km.
  • PlataPlata

Livrare gratuita oriunde in tara*

Informatii livrare*

Cere oferta pret

  • Descriere

Cu acest set de mobila cu pat rabatabil si canapea te bucuri de confort maxim, dar si de un mobilier elegant si practic. Ansamblul a fost realizat pentru o familie din Iasi din proiectat special pentru a optimiza spatiul existent pe un perete de dormitor.

Patul rabatabil te ajuta sa economisesti spatiu, in timp ce beneficiezi de o suprafata de dormit foarte confortabila. Daca doresti sa te odihnesti pe timpul zilei sau ai musafiri, ai la dispozitie canapeaua deosebit de confortabila.

Cele doua dulapuri laterale sunt au dimensiuni generoase, fiind spatii de depozitare pretioase pentru orice dormitor. Hainele si accesoriile au aici suficient loc, iar tu te vei bucura de mai multa ordine si de o camera eleganta.

In modelul prezentat s-a optat pentru o culoare deschisa, pentru a se spori senzatia de spatiu. Gama de culori din care poti alege este insa variata – contacteaza-ne pentru detalii!

Dormitorul poate fi achizitionat ca ansamblu complet – pat rabatabil, dressing, birou, noptiere si comoda – sau in diverse variante, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Piesele de mobilier sunt, de asemenea, realizate pe comanda, in functie de dimensiunile si modelul dorit.

Caracteristici produs

Ansamblu de mobilier cu pat rabatabil si canapea, executat pe o dimensiune a saltelei de 200 x 140, din pal  melaminat.

Mecanismul rabatabil de pat este format dintr-o somiera metalica special conceputa, prevazuta cu lamele din fag stratificat. Aceasta va fi un suport perfect pentru salteaua ta. Intreg mecanismul este actionat de 2 pistoane profesionale de provenineta spaniola, testate sa functioneze pana la 10.000 de urcari/coborari. Detinem atestat pentru mecanismul de pat, ce poate fi transmis clientului la cererea lui. Acest mecanism de pat rabatabil este usor de actionat, fiabil si foarte practic.

Mobilierul este executat din pal melaminat Capri de 18 si 36 mm, cu canturi ABS.

Caracteristici tehnice

Dimensiuni saltea pat rabatabil: 2000 x 1400 cm.

Dimensiuni exterioare pat rabatabil: L x l x H – 1582 x 500 x 2350 mm.

Dimensiuni corp dreapta pat rabatabil :  L x l x H – 1140 x 500 x 2350 mm.

Dimensiuni corp stanga pat rabatabil :  L x l x H – 700 x 500 x 2350 mm.

Lungime totala mobilier 3430 mm.

Montajul s-a executat in Iasi.

Realizam pe comanda, numerose modele asemanatoare cu acest set de mobila cu pat rabatabil.

Te invitam sa ne contactezi pentru detalii sau sa completezi formularul de mai sus pentru o estimare de preturi! Iti stam cu placere la dispozitie si ne vom ocupa si de proiectul tau in cel mai scurt timp posibil.

Review-uri

Momentan acest produs nu contine review-uri!

Lasa un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *